ELS NOSTRES SERVEIS

A2M ofereix serveis de …

Consultoria

Un bon lideratge de les persones a l’organització: Factor primordial per l’èxit.

El secret d’una bona estratègia de lideratge és que el Capital Humà estigui alineat i compromès amb ella.

Formació

El desenvolupament personal i professional de les persones és fonamental perquè els seu equip estigui preparat per afrontar canvis i reptes assegurant el present i futur de l’organització.

Selecció

Cercar i integrar el/la professional adient a les seves necessitats, és un factor clau per assegurar el futur de la seva organització.

Posem la nostra experiència a la seva disposició.

Coaching

Facilitem el desenvolupament i la millora de l’eficàcia del lideratge per tal d’alliberar i aprofitar el màxim potencial de les persones.

Promovem el canvi i l’evolució de les organitzacions.

COMPETÈNCIES CLAU QUE A2M DESENVOLUPA

Autoconeixement

Saber d’on venim, on estem i on volem anar és el primer pas per l’autoconeixement.

Primer ens em de conèixer per conèixer el món.

Autoestima

No pots servir ni estimar els altres si primer no ens estimem, i aquest és el començament d’una gran aventura que dura tota la vida.

Orientació

Si no sabem on volem anar, arribarem a qualsevol lloc.

Descobrim la visió (què volem ser), els valors (com volem ser) i la missió (què volem fer) a la nostra vida..”.

Coherència

Som coherents?

És a dir, estem ben alineats entre el que pensem/sentim, el que diem / expressem i el que fem/ actuem, és a dir entre la nostra Intel·ligència Racional (IR) i la Intel·ligència Emocional (IE)?

Proactivitat

Una actitud mental oberta, anticipada i positiva és la base per a la creació.

La ment es com un paracaigudes, funciona millor quan està oberta. Les persones proactives porten el seu propi clima a dins. Tenen la capacitat de subordinar els seus impulsos als seus valors. Es mouen pels seus valors.

Lideratge

Podrem liderar la nostra vida personal i professional si primer aprenem a lidera-nos.

Hem de ser mestres del nostre destí..

Empatia

Posar-nos en el lloc dels altres i practicar la compassió, és clau per fer la nostra vida emocional més sostenible.

Motivació

La motivació més important és la que genera el propi individu, estimulada per l’ambient on és troba, per l’activitat que fa i com s’organitza.

Comunicació

Dominar les lleis de la comunicació ens permetrà unes relacions personals i professionals més satisfactòries.” Comunicar amb el cor és el secret.

Treball en Equip

L’aportació de tots amb sincronia és MOLT MÉS que les parts sumades individualment. És exponencial.

Cap de nosaltres és tant llest com TOTS nosaltres!

Gestió de conflictes

Una situació d’amenaça o conflictiva, ben gestionada, es pot convertir en una oportunitat de millora personal i col·lectiva.

Organització i Gestió del Temps

El temps no és or, és més. És vida i no es recupera. Aprofitar-ho al màxim és el millor que podem fer a la vida. És tot un REGAL.

Autoconfiança

Confiar en nosaltres mateix@s, en les nostres capacitats i en les nostres opinions. Actuar sempre d’acord al que pensem i sentim, sense preocupar-nos excessivament per l’aprovació dels altres.

És la base per establir unes relacins basades en el GUANYAR-GUANYAR.

Emocions

Ser conscients de les nostres emocions i reflexionar sobre elles és el primer pas per ser emocionalment intel·ligents.

Valors

Tenir clars quins són els teus valors, que els practiquis i els comparteixis; són la base de l’èxit individual i col·lectiu.

Pensament Estratègic

Pensar estratègicament és més un art que una ciència. És l’eina necessària per resoldre problemes en un àmbit determinat per aconseguir certs objectius.

Planificació

Descobrir el que volem fer, el que no i aprofitar al màxim el temps, són reptes que donen sentit a la vida.

Creences

Si cultivem creences i pensaments positius, adobats amb valors, recollirem èxits en forma d’objectius aconseguits.

Delegació

Delegar significa “traspassar potestat”, i la potestat és més que una habilitat i capacitat, és tota una actitud. Quan es delega bé, amb eficàcia, també s’està oferint una oportunitat per “créixer”.

Creativitat

Una actitud mental positiva és la base per a la creació. Creure en que alguna cosa és possible, ja és crear.

La creativitat és el resultat de la innovació, una rebel·lia contra els mètodes establerts. Creativitat implica novetat, imaginació, creació d’alguna cosa que abans no existia. Creure és crear.

Imaginació i prospectiva

La prospectiva es pot definir com “la ciència que estudia el futur per arribar a una comprensió que ens permeti influir sobre ell”. És portar el futur al present i treballar sobre ell.

Albert Einstein va dir “La imaginació és més important que el coneixement. Formular preguntes, identificar noves possibilitats, veure problemes des d’una nova perspectiva, requereix imaginació creativa i és el que identifica el veritable avanç de la humanitat”.

Gestió de la crisi

Una crisi no és una desgràcia, és una GRAN oportunitat de millora. Preparar-nos, anticipar-nos I treure profit d’elles ens farà ser més RESILIENTS.

Negociació

La negociació és un fet inherent a la vida, és quotidià i habitual en tots els nostres actes. Negociem, fins i tot, sense ser conscients.

Però negociar no és fàcil. La manca d’estratègies negociadores ens pot deixar insatisfets, cansats o enemistats.

Presa de decisions

Si es fa una reflexió sobre el dia a dia, hi ha nombrosos moments en què cal prendre decisions, tant en la nostra vida laboral, com la personal.

La presa de decisions és, doncs, un acte habitual en les nostres vides que ens ajuda a créixer a través de les nostres errades i encerts.

Resiliència

Fer-nos forts a la vida és una garantia de felicitat. Sobre tot fer-ho a través de les dificultats. Tota lesió és una lliçó i tota lliçó ens ajuda a ser millors.

Canvi i Flexibilitat

Quan bufen vents de canvi, alguns construeixen murs de contenció I altres molins de vent. Què construeixes tu?

Gestió de la diversitat

A mesura que la diversitat es converteix en la naturalesa mateixa d’aquests escenaris globals i locals, les empreses han d’atendre les diferents característiques del seu capital humà.

El propòsit és clar, aprendre d’aquesta diversitat i posar-la en valor, és a dir, enriquir l’empresa i els seus processos.

Èxit

La combinació de tots aquests factors i anar-nos a dormir amb la sensació que durant el dia hem fet allò que hem volgut i com ho volíem fer.

Valors + Treball + Temps = ÈXIT

A que estàs esperant? Contacta amb A2M per començar a reafirmar el teu desenvolupament personal i professional!

Que diuen els nostres clients?

Hola a tots, I ara mes que mai, AMICS

M’agradaria poder fer-vos un mail extens per cada un de vosaltres, però com el temps es mol, molt limitat….

Us faré un breu resum del que ha estat per mi la jornada del COATCHING MARINER del 10 de Juliol 2012

Aquests esdeveniments tenen un objectiu comú, fidelitzar les relacions humanes entre persones que comparteixen uns VALORS molt, molt similars.

VALORS que mai passen per objectius materials, i que es la lliçó número 1 que ens va donar al nostre AMIC i ponent ANTON MATES.

Res mes maco que poder gaudir de la vostra entrega i presencia en el esdeveniment d’ahir, ((AMB REGALS INCLOSSOS)) que bonics……

Una jornada que, malgrat que no em pogut ser tots, ha tingut un calat molt emotiu.

Els que heu pogut venir, sapigueu que us varem trobar a faltar, Toni, Estefania, Carme, Mª Rosa.

Us haig de dir que em sento totalment feliç, donat que era la primera sortida en grup que feia amb vosaltres, i que tot i que ens nem coneixent mica, en mica, i no saps mai com podem reaccionar tantes persones en un VELER…. us haig de dir que heu estat al 100%

Super participatius, entregadissims, i sobre tot oberts a altres sortides de la TRIBU, que en breu prenc el relleu el nostre amic PEP.

No em puc estendre mes, que tots tenim prou feina.

Amb tot el carinyu del mon, us envio unes lletres per reflexionar….

La vida es como un viaje en barco, subes y bajas según las olas. y gracias a los amigos, no pierdes el horizonte, y cuando sufres naufragios, la amistad es la ancla que te apoya mientras buscas el nuevo rumbo.

GRACIES, GRACIES, GRACIES……

SEMINARIO DE LIDERAZGO Y COACHING APLICADO A LA ORGANIZACIÓN
Para transmitir lo que uno quiere de este seminario, lo mejor es asistir y dejarse empapar por las palabras de Antoni. Gran moderador y gran comunicador de mensajes que hacen florecer temores, inseguridades latentes… Antoni consigue potenciar las particularidades de cada uno para ser mejores con los demás y con uno mismo.
No puedo garantizar que encontréis gente tan maravillosa como he conocido yo en este seminario, pero tampoco lo creí yo y lo encontré… Dejareis pasar esta oportunidad?

SEMINARIO DE LIDERAZGO Y COACHING APLICADO A LA ORGANIZACIÓN (Celebrado en el IMPEM de MATARÓ los dias 12,14,19 y 21 de Junio de 2012). Este curso a sido inspirador. Me ha devuelto la seguridad que pensava perdida. En estos momentos convulsos en los que todo está cambiando y tenemos la sensación de ir a la deriva tanto Antoni como todos los compañeros de curso han sido una fuente de inspiración y un ancla a mis más profundos valores de vida. Magistral la forma en que Antoni lleva sus charlas para sacar lo mejor de nosotros mismos. Una calidad humana indescriptible. Antoni una persona irrepetible. Tus mensages han calado hondo en mi. Gracias!!!

Be ja s’ha arribat a la fi d’aquest seminari (EL LIDERATGE I EL COACHING APLICATS A L’ORGANITZACIÓ), t’haig de dir que em sento molt ple e indentificat amb els VALORS que transmets, son temes delicats, reals, i al mateix témps, sensibles. (Som humans) i el tema VALORS, esta a flor de pell!!

Un cop acabat Seria bo poder tenir una reunió, on poder tenir intercanvis d’impresio a nivell profesional.

Rep una afectuosa salutacio!!!

Ha estat un autèntic plaer compartir aquestes 3 hores de la càpsula DE LES AMENACES A LES OPORTUNITATS: RESILIÈNCIA ACTIVA, amb tu i la resta de participants. Si ho consideres convenient m’agradaria que formessis part de la meva “exclusiva” xarxa de contactes (en tinc més de 2.000).

Un abraçada,

Núria Moreras (la del lema “sempre positiva, mai negativa”).

SEMINARIO DE LIDERAZGO Y COACHING APLICADO A LA ORGANIZACIÓN (Celebrado en el IMPEM de MATARÓ los dias 12,14,19 y 21 de Junio de 2012)

Las personas son, a veces, como la naturaleza. Algunas tienen una belleza impactante, que enamora a primera vista. Otras poseen un encanto o poder de seducción, que se despliega a medida que uno va conociéndolas, y que por lo tanto no siempre se aprecia a simple vista. Es mi gran aportación a Antoni, nuestro jefe de la Tribu. Irrepetible! En extinción!

Viag assitir ahir al teu curs de: “limitacions interiors”, molt interessant !!

M’agradaria unir-te a la meva xarxa.

Slts.

Ahir vaig asistir al vostre curs sobre limitacions interiors, vaig demanar de sortir primer, perquè tenia que agafar un tren.

A la teva pregunta de, Que em portava? et vaig respondre que la confirmació del meu camí!!………Just ahir acabava de penjar la meva nova web: http://www.chi.cat si la visites veuràs el perquè de la meva resposta. Moltes coincidències curioses……

Estic gratament sorprès de que des de aquests àmbit “empresarial” es parlin de certes coses que per a mi serien la solució a la crisis, i que jo com a terapeuta, predico per el canvi necessari per afrontar les malalties, siguin aquestes físiques, emocionals o psíquiques.

Vaig fent els exercicis que proposeu…….

Gracies per l’esforç i endavant que fa molta falta!

Seminari de 60 hores: LIDERATGE I CONDUCCIÓ D’EQUIPS DE TREBALL.

Al començar el curs vaig pensar que eren moltes hores de formació, però a l’acabar tinc la sensació que han estat les adequades per tot el que he obtingut. Un aprenentatge a tots nivells, tant per part del formador com de totes les persones amb les quals he compartir aquestes sessions. S’ha creat un clima de confiança i per tant de distensió a l’hora d’interaccionar.

Em sento afortunada d’haver-hi estat i d’haver après de tothom sense excepció. M’emporto moltes coses de cadascú/una que a ben segur no oblidaré mai.

Fins sempre!!!!!!!

Desde hace aproximadamente un año, estoy recibiendo servicios de coaching por parte de Antoni Mates, durante los cuales he experimentando cambios significativos en mi forma de orientar mi vida personal y profesional.

Estoy realmente sorprendido de los nuevos hábitos que he incorporado en mi rutina diaria y de los efectos que estos han producido no sólo en mi entorno personal sino en la relación con el personal a mi cargo.

Recomiendo sinceramente los servicios de A2M en los procesos de desarrollo emocional y de management

El senyor Antoni Mates va ser el passat mes de desembre de 2011 el conferenciant convidat dins de l’acte de graduació dels nous enginyers (promoció 2011), de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la seva xerrada davant els nostres titulats i els seus familiars, el senyor Mates va posar de manifest la importància de les actituds personals en el desenvolupament de la carrera professional al llarg de la vida. Els seus mètodes son amens i efectius i l’acte va ser valorat molt positivament pels assistents.

Des d’una Escola d’Enginyeria on ens dediquem a donar una formació de caire molt més tècnic, ens sembla que és important donar rellevància al factor humà com a vector de futur. En aquest sentit valorem molt positivament la seva intervenció.

L’Antoni, va participar en una acció formativa a Promoció Econòmica a Santa Perpètua de Mogoda, adreçada a empresaris.

Hem de destacar la gran capacitat de comunicació i entusiasme que va mostrar durant tota la formació.

Soy Laura. Participé en el día de ayer de la cápsula CV por competencias y la verdad es que he quedado encantada! Quería agradecerle no sólo por la información que nos ha brindado sino por la forma en la que la ha expuesto. Fue como un empujón para seguir trabajando en esta búsqueda, para darme cuenta de que, en mayor o menor medida, estoy en el camino correcto y que tengo mucho para ofrecer desde mis competencias, algunas de ellas muy desarrolladas y otras en las que debo ponerme a trabajar!

Como le comenté ayer, me he quedado con muchas cosas positivas y con la certeza de que todo puede mejorar si nos lo proponemos y somos consecuentes con nuestras acciones.

Nuevamente quería agradecerle por todo lo que nos brindó ayer! Y pensar que casi no asisto por un inconveniente! Todo sucede por una razón, dice siempre mi madre.

Sin más, lo saluda cordialmente,

El passat divendres, 16 de desembre, vaig assistir a l’acte de graduació de la promoció 2011 d’Enginyers de la Universitat Autònoma de Barcelona, per rebre el meu diploma com a Enginyer en Informàtica.

En aquest acte, vaig tenir el plaer de seguir la conferència que va dur a terme el senyor Antoni Mates, “Enginyeria i Innovació: El factor humà com a vector de futur”, en la que va plantejar punts que em semblaren molt interessants i amb els que, si avaluo a partir de la meva pròpia experiència professional, estic plenament d’acord.

El motiu d’adreçar-me a vostè és que gràcies a aquests acte vaig tenir la oportunitat de conèixer la seva empresa i la tasca que realitzen.

Al mes de setembre vaig assistir a una de les sessions que va impartir sobre Curriculum per competències del programa Activa’t de Barcelona Activa.

Finalment, m’hi he posat i he redactat el meu CV per competències. Ha estat un procés molt interessant, sobretot perquè m’ha ajudat a ser conscient del què he après, del què aportat i del que puc oferir com a professional.

Li envio adjunt.

Li volia donar les gràcies per oferir-nos la possibilitat de fer aquesta reflexió.

Estic molt satisfet del seminari que hem fet aquests 2 díes.
Crec que t’ho has currat molt i que les teves bones vibracions es transmeten amb allò que fas.
Estic convençut que tindràs molt èxit.

Sus mejores cualidades: Grandes resultados, Gran integridad, Creativo

“Antoni es un formador intuitivo, creativo, arriesga y consigue resultados excelentes!! Establece una excelente relación de confianza y seguridad para conseguir aprendizajes rápidos, integrados y reveladores!! Contribuye a la gestión del cambio de forma muy fácil!!”

Sus mejores cualidades: Grandes resultados, Gran integridad, Creativo

“Es un profesional responsable, en el cual puedes confiar. Adaptable a las necesidades de las empresas y sus diferentes realidades y creativo en la implementación de las mismas.”

Sus mejores cualidades: De fácil trato, Experto, Creativo

“Mi primer encuentro con Antoni fue un curso a través de Promoción Económica de Montcada, sobre la comunicación y los equipos de trabajo. Posteriormente nos ha ayudado en sesiones puntuales, para mejorar aspectos relacionados con la gestión de personas. Tiene un método propio de trabajo, muy original, cómodo y entendible, y es una persona empática y positiva. Hoy en día que hay mucho profesional que se define como “coach”, o que gestionan temas “de dirección de personas”, y es importante no equivocarse de interlocutor, y ponerse en buenas manos!!!”

Sus mejores cualidades: Experto, Buena calidad-precio, Gran integridad

“Antoni es un gran profesional en su area de negocio, he trabajado con él en varias ocasiones como consultor y su trabajo ha sido inmejorable, tiene una gran visión estrategica y de negocio y unas aptitudes optimas para crear entornos que facilitan el aprendizaje. Como persona es excepcional, su empatia, accesibilidad, cercania y assertividad lo convierten en un gran formador de personas. Lo recomiendo para cualquier accion formativa o de consultoria que gire en torno a las personas y al negocio.”

Sus mejores cualidades: De fácil trato, Experto, Buena calidad-precio

“Antoni colabora con nuestra empresa desde hace más de cuatro años, tanto en aspectos formativos como de coaching. Antoni es un gran profesional, con un claro interés por las personas Sus areas de actuación con nosotros son, entre otros, comunicación, motivación, liderazgo, trabajo en equipo y gestión de conflictos. Antoni es un profesional en quien confiar.”

Sus mejores cualidades: Grandes resultados, Experto, Gran integridad

“Antoni dispone de un profundo y excelente background, que le permite compartir las diferentes experiencias adquiridas, de forma asertiva y buscando desarrollar lo mejor de cada persona. Fue un placer siempre aprender con él.”

Sus mejores cualidades: Grandes resultados, Experto, Gran integridad.

“He tenido el privilegio de participar en el Seminario que impartió Antoni para “Desarrollo de la Función de Mando” en la empresa en la que trabajo. Un hombre sencillo, muy profesional, preocupado por llegar a las personas… Comunicación, motivación, liderazgo, trabajo en equipo, gestión de conflictos: todo esto me ha ayudado, y me está ayudando, en el día a día de la gestión de mi equipo.”

Molt bona web, i molt bon servei!