KIT D’OCUPABILITAT. Renova la teva imatge per trobar feina. AUGMENTARAN LES TEVES POSSIBILITATS

Per si es del vostre interès us fem una proposta de 3 accions innovadores i eficaces que hem desenvolupat a A2M per trobar feina de forma ràpida, avui.

En principi comencem a oferir aquest “Kit” a totes les persones que necessitin trobar feina o canviar de lloc de treball o d’especialitat, donat els seus bons resultats a desenes de persones que l’han utilitzat. Molts que han emprat alguna d’aquestes eines innovadores, fins al moment, han trobat feina i en tenim constància.

En concret, el que oferim a A2M, és:

KIT D’OCUPABILITAT: RENOVA LA TEVA IMATGE PER TROBAR FEINA 

1º: La Carta de presentació innovadora. Fer una carta creativa i innovadora, que doni valor al CV: Una petita carta de presentació que complimenti el Cv, aporta molt valor i arrodoneix un cv en format escrit amb molta força i impacte. Una sessió de 4 hores.

Descripció: Ens trobem que d’un temps ençà s’ha deixat d’utilitzar la carta de presentació dels CV’s, malgrat s’ha demostrat que te la seva importància per captar l’interès de la persona que rep el CV. Aquesta formació no tan sols serveix per reivindicar la seva gran utilitat, sinó també per cercar una nova forma d’enfocar aquesta presentació i que sigui un gran complement al cos del CV.En definitiva, es tracta d’una eina estratègica per poder tenir més opcions a que el CV sigui més visible i es tingui més en compte a l’hora de la preselecció de candidats per qualsevol ,oferta de treball.

2º: El CV Creatiu i diferent: Fer un Cv diferent i impactant, que permeti tenir més opcions d’aconseguir entrevistes de sel·lecció. Serien 2 sessions de 4 hores cada una.

Descripció: Cada cop el fer un cv diferent, original i amb força creativitat aporta més possibilitats d’aconseguir la finalitat d’un cv: que desperti l’interès de l’organització que oferta la feina. També aporta noves possibilitats de presentar les singularitats d’un candidat d’una forma diferenciada i atractiva.

Aporta més valor afegit que un cv tradicional, ja que dona la possibilitat d’explicar les competències tècniques i emocionals d’una forma diferenciada de la resta de candidats que opten al lloc, la qual cosa incrementa les probabilitats per optar al lloc, De fet no es tracta d’una alternativa al cv cronològic o competencial,  es un document complementari per utilitzar en aquells processos que per les característiques de l’organització a que s’opta, ho requereixi Tanmateix les organitzacions donen a aquest forma de presentació cada cop més importància i les persones que l’utilitzen, de forma creativa i innovadora, tenen més probabilitats de ser considerades com a candidates que les que no l’utilitzen.

En definitiva, es tracta de fer un Cv diferent i impactant, que permeti tenir més opcions d’aconseguir entrevistes de sel·lecció

3. El Vídeo Currículum  amb essència: Fer un guió del Video Cv innovador i molt personal que expliqui en 2-3 minuts, l’essència del/la candidat/a. Serien 2 sessions de 4 hores cada una.

Descripció: Cada cop aquesta eina de fer un cv en pel·licula està agafant més importància en la recerca de feina, donat que aporta noves possibilitats de presentar les singularitats d’un candidat a través d’imatges. Aporta més valor afegit que un cv escrit la possibilitat d’explicar: competències, objectiu professional, coneixements (saber), habilitats (saber fer) i, sobretot, competències emocionals, valors i les actituds (és a dir el nivell de saber estar). De fet no es tracta d’una alternativa al cv escrit, es un document complementari. Tanmateix les organitzacions donen a aquest forma de presentació cada cop més importància i les persones que l’utilitzen, de forma creativa i innovadora, tenen més probabilitats de ser considerades com a candidates que les que no l’utilitzen.

En definitiva, es tracta de fer un guió d’un vídeo innovador i molt personal que expliqui en 2-3 minuts l’essència del/la candidat/aEl total d’hores de formació pel paquet serien de 20.

IMPORTANT: Si esteu interessats alguna d’aquestes formacions, podem trobar-nos quan creieu adient y veieu exemples concrets de treballs realitzats per les persones que han utilitzat aquestes eines, amb resultats positius

ANIMA’T, POSSA FIL A L’AGULLA . SEGUR QUE EN TREURÀS MOLT DE PROFIT I ASASOLIRÀS ELS TEUS  OBJECTIUS DE TROBAR LA FEINA QUE BUSQUES MOLT AVIAT!

[button color=red url=http://www.a2m.es/kit-docupabilitat/ target=self]Veure Kit D’Ocupabilitat[/button]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *